Elismerésben részesültünk Egyetemünk első diplomaosztóján (English version down below)

  • 2017. 03. 05.

(English version down below)

A kecskeméti Egyetem első diplomaosztóját a GAMF Műszaki és Informatikai karon a Törös Olga Sportcsarnokban tartották. Az eseményen a 2016-ban Dél-Afrikában elért 3. helyezésért Dr. Ailer Piroska, egyetemünk rektora elismerésben részesítette csapatunkat. Az elismerést Tóth István csapatvezetőnk vette át az esemény közönsége előtt.
Az ünnepség során Tóth István és Sinka Dániel a csapatban nyújtott teljesítményükért dékáni dicséretben részesültek Dr. Kovács Lóránttól, a GAMF Műszaki és Informatikai kar dékánjától.

Újabb kihívás - Megújult csapat - Új vezetés

  • 2017. 03. 01.
Tóth István balra, Kutasi Zoltán jobbra

 Újabb kihívás - Megújult csapat - Új vezetés

A korábbi sikerek után újabb kihívás elé nézünk. Megkezdtük a felkészülést a 2017-es Bridgestone World Solar Challeng-re, ahol az új versenyszabályzat értelmében teljesen új autót kell építenünk.. Ez azt jelenti ,hogy a korábbi 6 négyzetméter alapterületű napelem modulok helyett már csak 4 négyzetméterrelkell teljesítenünk az Ausztrál kontinenst átszelő kihívást.

Az elmúlt időszakban csapatunk jelentősen megújult, mivel többen megszerezték a diplomájukat, amihez ezúton is gratulálunk nekik.

A mai napon zárult a Sasol Solar Challenge 2016 verseny az ünnepélyes díjátadóval.

  • 2016. 10. 03.

 Csapatunkat háromszor szólították a színpadra.
A következő díjjakban és elismerésben részesültünk.:

-A legsikeresebb első alkalommal versenyző csapat díjja.

-"A Nemzetközi Napenergia Szövetség elismerő díjja,
mely a Sasol Solar Challenge 2016 versenyen került átadásra.
Ezt az a csapat kapja, amely legjobban példázza az ISF küldetését: Figyelemfelhívás a fenntartható közlekedés fontosságára, az innovációra, és a mérnöki szemléletű technikai sport népszerűsítésére."

Oldalak